Az én szervizem.
Mercedes-Benz szervizprogram 2018 tavasz/nyár.

A hideg napok elmúltával ne feledje el autóját felkészíteni a tavaszi-nyári üzemmódra, hogy a Mercedes-Benz járműve ebben az időszakban is maximális teljesítményt nyújtson. Ilyenkor kiemelt feladat a gépkocsi átvizsgálása és szükség szerinti karbantartása - kívül és belül egyaránt. A szezonális karbantartás során idén is számíthat Mercedes-Benz márkaszervizünk kollégáinak szakértelmére.

Gépjárművének biztonságos működéséhez elengedhetetlen a folyadékszintek – fékfolyadék, motorolaj, szervokormányolaj – ellenőrzése, és érdemes szakszervizben felülvizsgáltatnia az ékszíj és a fékrendszer állapotát, valamint a fékrendszer tömítettségét is.

A nyári gumiabroncsok felszerelésekor ellenőrizzük, hogy kifogástalan állapotú és a megfelelő nyomásértékre beállított gumiabroncsok kerüljenek fel az autójára. Eben az időszakban is alapvető szabály a „látni és látszani”: szakszervizünkben munkatársaink alaposan megvizsgálják a világító- és jelzőberendezések, az ablaktörlő lapátok, valamint a szélvédő- és fényszórómosó-rendszer működését, és elvégzik a szükséges javításokat és alkatrész-cseréket is.

A tavasz és a nyár a hosszabb utazások ideje, ezért a hibátlan működés mellett figyelmet fordítunk a kényelemre is. Munkatársaink ellenőrzik a gyári navigáció aktualitását, hogy könnyen elérje úti célját, valamint kollekciós termékeket és eredeti tartozékokat ajánlunk a komfort és praktikusság jegyében. Továbbá kollégáink díjmentesen elvégzik a Mercedes me Adapter utólagos beépítésének vizsgálatát és az adapter beépítését is.

Megújult szervizkiadványunkban részletes információt kaphat a Mercedes-Benz személygépkocsik karbantartásáról és ápolásáról, továbbá részletes betekintést nyújtunk szervizcsomagjaink tartalmába, hogy könnyebben kiválaszthassa, mi felel meg leginkább Ön és autója igényeinek.

A szórakozásra és a stílusra is gondoltunk: csokorba szedtük a legfrissebb híreket és érdekességeket a Mercedes-Benz világából.