Mercedes-Benz

Az én szervizem

Mercedes-Benz szervizprogram 2018 ősz/tél

A hideg napok beköszöntével számos fontos teendő áll a Mercedes-Benz haszon- és tehergépjárművek tulajdonosai és üzemben tartói előtt, hogy az őszi-téli időszakban is biztosan számíthassanak gépjárművük magas rendelkezésre állására és kifogástalan működésére – hiszen az üzlet és a szállítási feladatok ilyenkor sem várhatnak. Gépjárműve szezonális felkészítésében, átvizsgálásban és szükség szerinti karbantartásában idén is számíthat a Mercedes-Benz márkaszervizünk kiemelkedő minőségű szolgáltatásaira és szakértelmére.

Az őszi időszak elején ezúttal is kedvezményes áron veheti igénybe márkaszervizünk őszi-téli átvizsgálás szolgáltatását, melynek során felkészült kollégáink ellenőrzik a hűtőfolyadék, a légszűrő, az ékszíj, az akkumulátor, a fékrendszer, a világítás, valamint az ablakok, a szélvédő- és fényszórómosó-rendszer állapotát, ill. működését, továbbá elvégzik a szükséges javításokat és alkatrész-cseréket is.

Ne feledkezzen meg a téli gumikról sem! A megfelelő téli gumiabroncsok kiválasztása mellett felszerelésekor ellenőriztesse, hogy kifogástalan állapotú és a megfelelő nyomásértékre beállított gumiabroncsok kerüljenek fel az autójára!

A rendszeres karbantartás és szervizlátogatás természetesen nem csak szezonális feladat. A Mercedes-Benz haszongépjármű-tulajdonosok speciális igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki Integrált Szerviz Csomag (ISP) szolgáltatásunkat, valamint az új és már meglévő járművek mellé egyaránt elérhető és testre szabható Mercedes-Benz Szervizszerződések csomagjainkat, melyekről szintén a legfrissebb szervizkiadványunkban olvashat részleteket.

Örömmel adunk hírt a Mercedes-Benz haszongépjármű-család legújabb büszkeségeiről is: bemutatjuk az X-osztály csúcsmodelljét, megismerheti a távolsági teherfuvarozást forradalmasító új Actrost és az egyedülállóan rugalmas új Sprintert.

A stílusról sem feledkeztünk meg: kollekciós termékeinkkel mindig magával viheti a csillagos márka életérzését, a Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokkal pedig gondoskodhat a még nagyobb kényelemről és gépjárműve egyedi megjelenéséről – válogasson kedvére!