Az én szervizem.
Mercedes-Benz szervizprogram 2018 tavasz/nyár.

A hideg napok elmúltával ne feledje el haszongépjárművét felkészíteni a tavaszi-nyári üzemmódra, hogy a Mercedes-Benz autója ebben az időszakban is maximálisan támogathassa mindennapjait! Ezért ilyenkor kiemelt feladat a gépkocsi átvizsgálása és szükség szerinti karbantartása - kívül és belül egyaránt. A szezonális átvizsgálásban idén is számíthat Mercedes-Benz márkaszervizünk kollégáinak szakértelmére.

Gépjárművének biztonságos működéséhez elengedhetetlen a folyadékszintek – fékfolyadék, motorolaj, szervokormányolaj – ellenőrzése, és érdemes szakszervizünkben felülvizsgáltatnia az ékszíj és a fékrendszer állapotát, valamint a fékrendszer tömítettségét is. 

A nyári gumiabroncsok felszerelésekor ellenőrizzük, hogy kifogástalan állapotú és a megfelelő nyomásértékre beállított gumiabroncsok kerüljenek fel az autójára. Eben az időszakban is alapvető szabály a „látni és látszani”: szakszervizünkben munkatársaink alaposan megvizsgálják a világító- és jelzőberendezések, az ablaktörlő lapátok, valamint a szélvédő- és fényszórómosó-rendszer működését, és elvégzik a szükséges javításokat és alkatrész-cseréket is.

A legfrissebb Mercedes-Benz szervizkiadványban részletes információt kaphat haszongépjárműve karbantartásáról és ápolásáról, továbbá megismerheti szezonális kedvezményeinket is. A Mercedes-Benz haszongépjármű-tulajdonosok speciális igényeit szem előtt tartva bemutatjuk a Mercedes PRO connect digitális szolgáltatásait, a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek előnyeit, és érdekes tényeket árulunk el a X-osztályról.

Természetesen a szórakozásra és a stílusra is gondoltunk: csokorba szedtük a legfrissebb híreket és érdekességeket a Mercedes-Benz világából, kollekciós termékeinkből pedig kiválaszthatja kedvenc darabjait az egyedi megjelenéshez és a komfortos munkanapokhoz.