Élvezze a gondtalan munka örömét!

Ha új Mercedes-Benz haszongépjármű vásárlásán gondolkodik, figyelmébe ajánljuk a rendkívül kedvező konstrukciójú Sprinter Worker modellt most kedvező ajánlattal, amellyel új gépkocsijához nettó 1 millió Ft értékű ajándék extrafelszereltséget választhat — és 3 évig a karbantartásra sem lesz gondja.

Ahány vállalkozás, annyiféle igény: ezt felismerve a Mercedes-Benznél arra törekszünk, hogy Ön a Sprinter Worker megvásárlásával ne csak egy haszongépjárművel, de egy vállalkozására szabott megoldással legyen gazdagabb. Éppen ezért, ha ajánlatunkat választja, akkor Sprinter Van, Kombi, Chassis vagy Double cab típusú, 3,5 t – 5,5 t össztömegű „üzlettársának” nettó 1 000 000 Ft értékben olyan biztonsági és kényelmi berendezéseket válogathat össze, amelyekre vállalkozásának valóban szüksége van.

Mivel azt is fontosnak tartjuk, hogy új Sprinter Worker haszongépjárműve hosszan megőrizze kifogástalan állapotát és értékét, ajánlatunk egy egyedi szervizcsomagot is tartalmaz.

A Mercedes-Benz Service Care - Worker Szerviz Csomag két részből tevődik össze:

Ingyenes karbantartási csomag

 A Service Care - Worker Szerviz Csomag keretében 3 éven keresztül díjmentesen biztosított, nagy értékű, Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel, valamint jóváhagyott üzemeltetési és kenőanyagokkal elvégzett, rendszeres és szakszerű karbantartások segítenek megőrizni gépkocsija vásárláskor tapasztalt kiváló állapotát, és hosszú távon gondoskodnak a márkától elvárt teljesítményről.

Kiegészítő Javítási Garancia Csomag

A karbantartás számtalan előnye mellett figyelmébe ajánljuk a gyártó által biztosított 2 éves jótállás lejártát követően életbe lépő, további 1 évre szóló, kilométerkorlát nélküli kiegészítő javítási garanciát is.

Az Ingyenes Karbantartási Csomag és a Kiegészítő Javítási Garancia Csomag igénybevételének részletes feltételeit az alábbi linken érheti el:

Reméljük, hogy Sprinter Worker ajánlatunk hasznos és praktikus szolgáltatásaival hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Ön maradéktalanul kihasználja az új Mercedes-Benz haszongépjárművében rejlő lehetőségeket.